Chemical and
microbiological studies to improve the characteristics of cottage cheese
|
دراسات كيماويه وميكروبيولوجيه لتحسين صفات الجبن القريش
|
|
جامعة طنطا/ كليه الزراعه -كفر
الشيخ/ الألبان
|
مصر
|
27/10/2004
|
ماجستير
|
2
|
The use of
lactic acid bacteria collected form Egtptian fermented dairy products in the
proteolysis of milk proteins for reduced allergenicity and in the production
of antimicrobial agents
|
استخدام بكتريا حامض اللاكتيك التى تم تجميعها من منتجات
الالبان المتخمرة المصريى فى عملية التحلل البروتينى لبروتينيات اللبن وكذلك فى
إنتاج العوامل المضادة للميكربات
|
|
مونبيلية
|
فرنسا
|
18/07/2011
|
دكتوراه
|
3
|