kfslogo أ.د/محمد فوزى عثمان محمد عبده

الأبحاث العلمية

 قائمة بالبحوث للعضو

 

 

 

 

 

 

 

تاريخ البحث

نوع البحث

البحث

م

01/01/2009

مشترك

دراسات على تكوين الاكريلاميد في بعض الأغذية المقلية الشائعة في مصر

1

01/01/2009

مشترك

Studies on  Acrylamide Formation in Some Egyptian Popular Fried-Foods

2

01/01/2009

مشترك

Using of tomato wastes as a source for lycopene, natural antioxidants and antimicrobial agents in minced meat

3

01/01/2009

مشترك

Production and evaluation of fennel (Foeniculum vulgare, Mill.) grown with natural fertilizers

4

01/01/2008

مشترك

Evaluation of some edible coatings for reducing oil uptake of some fried foods during deep-fat frying

5

01/01/2008

مشترك

Antioxidant activity of water extract of propolis from different regions in Kafr El-Sheikh governorate. Alex

6

01/01/2008

مشترك

Physical, Chemical, Thermal and Technological Properties of some Egyptian Rice Varieties

7

01/01/2007

مشترك

Effect of salting on heavy metals concentrations of grey mullet (Mugil cephalus) fish from different farms fish in Kafrelsheikh governorate

8

01/01/2006

مشترك

Utilization of some edible coatings for extending shelf-life of minimally processed pear slices

9

01/01/2005

مشترك

Utilization of some phenolic compounds extracted from plant sources as natural oil antioxidants

10

01/01/2005

مشترك

Chemical and technological studies on Rocket (Eruca sativa) seed oil

11

 

 

 

 

 

 



جميع الحقوق محفوطة ©للوحدة المركزية للبوابة الالكترونية جامعة كفرالشيخ