أ.د/بديعه عبد الرحمن بيصار
          
 
الأبحاث العلمية
قائمة بالبحوث للعضو
تاريخ البحث
نوع البحث
البحث
م
01/01/2008
مشترك
تحسين القابلية لاستهلاك لحم سمك سكمبرومورس (الشبيه بالتونة) بتصنيعه إلى أقراص سمكية
1
01/01/2008
منفرد
Chemical, technological and biological studies of certain mixtures of new infant food
2
01/01/2008
منفرد
Effect of using Orange and Apple peel as fat replacers on The sensory, Physical, and nutritional evaluation of beef burgers
3
01/01/2008
مشترك
fish cake fram tuna- like4 fish (Scombromorous spp. ) flesh to imporove its comsumption acceptability
4
01/01/2008
مشترك
Effect of mutriition with turmeric,curcumin and betrahy drocurcumin on diabetic rats
5
01/01/2008
مشترك
Utilization of pumpkin pulp and seeds flour as nutrient supplement of wheat biscuit
6
01/01/2008
مشترك
Possibilities to decrease the potential of Acrylamide formation in fried potato products J.Agric
7
01/01/2007
مشترك
Techmological Processes affecting on reduction of dicofol residues on strawberry and cantaloupe
8
01/01/2007
مشترك
العمليات التكنولوجية المؤثرة على اختزال مبيد الديكوفول بالفراولة والكانتلوب
9
01/01/2006
منفرد
Impact of storage, flour extraction rate and bread making on Malathion residues and chemical composition of wheat
10
01/01/2006
منفرد
Nutrition and biological studies on green barley leaves as a sours of beta carotene
11
01/01/2006
منفرد
Effect of using different cooking oils on acryl amide formation in some Egyptian fried foods
12
01/01/2005
مشترك
chemical and sensory evaluation of chickupea and soyabeanas affected by soaking, germination and cooking
13
01/01/2004
منفرد
Technological, Chemical and biological studies on Prepared elderly food production
14
01/01/2003
مشترك
Microbial production of invertase and its utilization in preparation of invited sugara
15
01/01/2002
مشترك
Technological and microbiological studies on some oxyamyl treated vegetable crops
16
01/01/2000
مشترك
High dietary protein pasta from mixtures of mung beans and other legume flours
17
01/01/2000
مشترك
Some physical , chemical , biological and technological evaluation of wheat and triticale
18
01/01/1999
مشترك
Chemical composition and some protein characteristics of grape (vitis viinifera ) seed mel
19
01/01/1998
مشترك
Effect of boiling, grilling and freezing on chlorpyrifos residues and protein quality in japaneae quail
20
01/01/1998
منفرد
Production of high dietary protein spaghetti from leguminous sources
21
01/01/1997
مشترك
Nutritional and biological studies on dry, soaked, germinated and cooked mung beans
22
01/01/1994
مشترك
Effect of pickling and storage of pickled cucumber and peper on actellic residues, microbial count and chemical composition
23
01/01/1992
مشترك
Role of home preparations and some technological processes in reducing kelthane residues on grape and peach fruits and in their products
24
اتصل بنا ألبوم الصور روابط خارجية خدمات
صور الجامعة قواعد البيانات العالمية نتائج الطلاب
خريطة الجامعة اتحاد الجامعات العربية البريد الالكتروني
    الهيئة القومية لضمان جودة التعليم خدمات الجامعة
    صندوق العلوم والتنمية التكنولوجية خدمات نظم المعلومات الإدارية
    مجمع اللغة العربية التسجيل في الدراسات العليا
Flag Counter 
  وزارة التعليم العالي التسجيل في دورات تنمية قدرات هيئةالتدريس
  وحدة إدارة مشروعات التعليم العالي وظائف خالية
  استبيان مشروع بناء قدرات الكوادر العليا والوسطى في المؤسسات الحكومية